ביתפירות ים

מדריך לאידוי פירות ים והצעות למתכונים

לפירות ים יש טעמים עשירים להפליא ומתבשלים היטב כשהם מאודים! אז, תסתכל במדריך המופלא שלנו לבישול ובמתכונים שנבחרו היטב. זה נהדר לנסות ודרך חדשה לבשל משהו ולא תתאכזב אם תעקוב אחר המדריך הפשוט שלנו שלב אחר שלב. תהנה מכמה טעמים חדשים מדהימים!

סוגי פירות ים שניתן לאדות

ישנם מספר סוגים של פירות ים שניתן לאדות. כמה מהפופולריים ביותר כוללים:

1. שרימפס

שרימפס הוא מאכל ים פופולרי שניתן לאדות בקלות. זהו מקור מצוין לחלבון ודל בשומן. כדי לאדות שרימפס, נקו ותגלו אותם תחילה. מניחים את השרימפס בסלסלת אידוי ומאדים 3-5 דקות עד שהם הופכים ורודים. מגישים עם רוטב קוקטיילים או חמאת שום.

2. מולים

מולים הם עוד מאכלי ים טעימים שאפשר לאדות. הם מקור מצוין לחלבון ודלים בשומן. כדי להכין מולים, יש לנקות אותם תחילה. מניחים את המולים בסלסלת אידוי ומאדים 6-8 דקות עד שהם נפתחים. מגישים עם רוטב יין לבן ושום.

3. צדפות

צדפות הן מאכלי ים פופולריים שניתן לאדות וליהנות ממנו בדרכים רבות. הם מקור טוב לחלבון, ויטמין B12 וברזל. כדי לאדות צדפות, נקו אותן תחילה והסר כל חול או חצץ. מניחים את הצדפות בסל אידוי ומאדים 5-7 דקות עד שהן נפתחות. מגישים עם רוטב חמאת לימון או בפסטה לינגוויני.

4. סרטן

סרטן הוא פירות ים טעים שניתן לאדות בקלות. זהו מקור טוב לחלבון ודל בשומן. כדי לאדות סרטן, נקו ושטפו תחילה את הסרטן. מניחים את הסרטן בסלסלת אידוי ומאדים 10-12 דקות עד שהוא הופך לאדום. מגישים עם חמאה מומסת או במתכון לעוגת סרטנים.

5. דגים

דג הוא מאכל ים בריא וטעים שניתן לאדות בקלות. זהו מקור טוב לחלבון, חומצות שומן אומגה 3 וויטמין D. כדי לאדות דגים, נקה ותבל אותו קודם. מניחים את הדג בסלסלת אידוי ומאדים 8-10 דקות עד שהוא מוכן. מגישים לצד ירקות או במתכון של טאקו דגים.

הצעות למתכונים

עכשיו כשאתה מכיר את סוגי פירות הים השונים שניתן לאדות, הנה כמה הצעות למתכונים לנסות בבית:

1. שרימפס מאודה עם חמאת שום

רכיבים: - 1 קילו שרימפס, מנוקים ומפותלים - 2 שיני שום, טחונות - 1/4 כוס חמאה ללא מלח, מומסת - מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות:

1. מניחים את השרימפס המנוקים והמעוצבים בסלסלת אידוי.

2. מפזרים מלח ופלפל על השרימפס.

3. מאדים את השרימפס במשך 3-5 דקות עד שהם הופכים לורודים.

4. מערבבים בקערה קטנה את השום הטחון והחמאה המומסת.

5. מזלפים את חמאת השום על השרימפס המאוד.

6. מגישים חם.

2. מולים מאודיםברוטב יין לבן ושום

רכיבים: - 1 קילו מולים, מנוקים ומסולפים - 2 שיני שום, טחונות - 1/2 כוס יין לבן - 1/4 כוס חמאה ללא מלח - מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות:

1. מניחים את המולים המנוקים והמנוקים בסלסלת אידוי.

2. מפזרים מלח ופלפל על המולים.

3. מאדים את המולים 6-8 דקות עד שהם נפתחים.

4. בסיר ממיסים את החמאה ללא מלח על אש בינונית.

5. מוסיפים את השום הטחון ומאדים 1-2 דקות.

6. מוסיפים את היין הלבן ומבשלים 2-3 דקות.

7. יוצקים את היין הלבן ורוטב השום על המולים המאודים

. 8. מגישים חם.

3. צדפות מאודות ברוטב חמאת לימון

רכיבים: - 1 קילו צדפות, נקיות - 2 שיני שום, טחונות - 1/4 כוס חמאה ללא מלח, מומסת - מיץ מלימון 1 - מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות:

1. מניחים את הצדפות המנוקות בסל אידוי.

2. מפזרים מלח ופלפל על הצדפות. 3. מאדים את הצדפות 5-7 דקות עד שהן נפתחות.

4. מערבבים בקערה קטנה את החמאה המומסת, השום הטחון ומיץ הלימון.

5. מזלפים את רוטב חמאת הלימון על הצדפות המאודות. 6. מגישים חם.

4. עוגות סרטנים מאודות

רכיבים: - 1 קילו בשר סרטנים - 1/2 כוס פירורי לחם פנקו - 1/4 כוס מיונז - 1 ביצה טרופה - 2 כפות חרדל דיז'ון - מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות:

1. מערבבים בקערה גדולה את בשר הסרטנים, פירורי לחם פנקו, מיונז, ביצה טרופה, חרדל דיז'ון, מלח ופלפל.

2. יוצרים מהתערובת קציצות ומניחים אותן בסל אידוי.

3. לאדות את עוגות הסרטנים במשך 10-12 דקות עד שהן מבושלות.

4. מגישים חם עם תוספת של ירקות.

5. טאקו דגים מאודים

רכיבים: - 1 קילו דג לבן, כגון בקלה או אמנון - 1/2 כפית אבקת צ'ילי - 1/2 כפית כמון - 1/2 כפית אבקת שום - מלח ופלפל לפי הטעם - 8 טורטיות תירס - 1 כוס כרוב מגורר - 1 /2 כוס עגבניות חתוכות לקוביות - 1/4 כוס בצל אדום חתוך לקוביות - 1/4 כוס כוסברה קצוצה - פלחי ליים להגשה

הוראות:

1. מתבלים את הדג הלבן באבקת צ'ילי, כמון, אבקת שום, מלח ופלפל.

2. מניחים את הדג בסלסלת אידוי ומאדים 8-10 דקות עד שהוא מוכן.

3. מחממים את טורטיות התירס במחבת או במיקרוגל.

4. מרכיבים את הטאקו על ידי הנחת הדג המאודה על הטורטיות, ומעליהם כרוב מגורר, עגבניות חתוכות לקוביות, בצל אדום, כוסברה ומעט מיץ ליים.

5. מגישים חם.

סיכום

אידוי של פירות ים הוא דרך בריאה וטעימה ליהנות מהמעדן הקולינרי הזה. עם המדריך שלנו לאידוי פירות ים והצעות מתכונים, אתה יכול לנסות דרכים חדשות לבשל פירות ים וליהנות מכמה טעמים חדשים ומדהימים. לכן, בפעם הבאה שאתם משתוקקים לפירות ים, נסו לאדות אותם ותיהנו מהטעמים והרכיבים התזונתיים העשירים שיש להם להציע.

רעיונות להכנת תפריט פירות ים מדריך אידוי
תבשיל פירות ים חריף

אף פעם אי אפשר להכיל יותר מדי מנות עיקריות, אז נסו את תבשיל פירות ים חריף. מנה אחת מכילה 215 קלוריות , 22 גרם חלבון ו -1 גרם שומן . מתכון זה, ללא גלוטן וללא מוצרי חלב, מכיל 30 גרם שומן ופסקטריאני, מספיק ל-9 סועדים ועולה 2.6 דולר למנה . הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. גשו לחנות וקנו צדפות ים, מלח, כורכום טחון ועוד כמה דברים להכנה היום. החורף יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -5 שעות ו-15 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון כף של 67% , וזה די טוב. מתכונים דומים הם תבשיל פירות ים איטלקי , פאייה לארבעה; תבשיל פירות ים ספרדי נפלא , וניאוגורי (ראמן פירות ים חריף) .

ביסק פירות ים קל

אף פעם אי אפשר שיהיו יותר מדי מתכוני מתאבנים, אז נסו ביסק פירות ים קל. מתכון ללא גלוטן זה מספיק ל-5 מנות ועולה 1.19 דולר למנה . מנה אחת מכילה 180 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -8 גרם שומן . מתכון זה אהוב על ידי חובבי אוכל וטבח אחד. תערובת של בצל, גרגירי ציר עוף, חלב וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -30 דקות . בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון די גרוע של 26% . אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים אלה: ביסק אלואט עם עגבניות מיובשות ובזיליקום , ביסק שרימפס שמנתי , וביסק דלעת קלויה עם פרנג'ליקו .

לינגוויני עם פירות ים ועגבניות מיובשות

המתכון לינגוויני עם פירות ים ועגבניות מיובשות מוכן בכ-45 דקות . מתכון פסקטריאני זה מספיק ל-8 סועדים ועולה 3.43 דולר למנה . מנה אחת מכילה 452 קלוריות , 27 גרם חלבון ו -16 גרם שומן . הוא מתאים גם כמנה עיקרית יקרה למדי. אם יש לכם צדפות דפנה, עגבניות מיובשות, גרידת לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. 96 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו יכינו אותו שוב. הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 64% . ציון זה מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם לינגוויני עם צדפות - לינגוויני עלי אדמה , לינגוויני עם שרימפס, עגבניות טריות ותרד , ולינגוויני כמהין עם עגבניות ופנצ'טה .

לינגוויני פירות ים

לינגוויני פירות ים יכול להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנות העיקריות שלכם. מנה אחת מכילה 436 קלוריות , 29 גרם חלבון ו -11 גרם שומן . תמורת 2.4 דולר למנה , מתכון זה מכסה 23% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מספיק ל-8 אנשים. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. אם יש לכם קמח, גזר, צדפות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על דיאטה פסקטריאנית . מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה לוקח כ -45 דקות . הוא מוגש לכם על ידי Allrecipes. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון מעולה של 82% , וזה מצוין. נסו לינגוויני עם צדפות - לינגוויני עלי וונגולה , לינגוויני ביצה אפויה עם בצל, בצל ירוק ואוממה , ולינגוויני שומר-עגבנייה למתכונים דומים.

מהפך עוגת פירות לבנה

אף פעם אי אפשר שיהיו יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את עוגת הפירות הלבנה "מהפך". מתכון זה מכין 20 מנות עם 382 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -14 גרם שומן כל אחת. תמורת 94 סנט למנה , מתכון זה מכסה 8% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כשעה ו-50 דקות . לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא קלע בול. הוא מושלם לחג המולד . מתכון זה מ-Taste of Home דורש קוקוס, ברנדי, חמאה ורסק תפוחים. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה צמחונית לקטואובו . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 30% . הציון הזה אינו יוצא דופן. נסו את "צ'ילי עוף לבן עם 17 שעועית" , "קוקטייל פטל, פירות ים לבנים ואוכמניות" ליום העצמאות של Harvest Spirits , ואת "אנטיקוצ'וס של דג בס ים לבן עם מרינדה של דבש צ'ילי אחי וסלסה סמילה" למתכונים דומים.

סלט פסטה עם תרד ופפיון

אם יש לכם בערך 20 דקות לבלות במטבח, סלט פסטה עם פפיון תרד עשוי להיות מתכון נהדר ללא מוצרי חלב, צמחוני אובו-לקטו, וטבעוני שכדאי לנסות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -2 גרם חלבון , 5 גרם שומן , וסך הכל 91 קלוריות . תמורת 62 סנט למנה , תקבלו מנה ראשונה ל-10 מנות. מתכון זה אהוב על ידי חובבי אוכל וטבח אחד. הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. תערובת של משמשים, ויניגרט בלסמי, פלפל וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם ציון כף של 87% , המנה הזו מעולה. נסו את פסטה בשמל תרד ועוף אפויה , פסטה לימון וגבינה עם סלמי, זיתים ותרד , ופסטה פירות ים עגבניות ותרד צבעוניים למתכונים דומים.

לינגוויני עם פירות ים ועגבניות מיובשות

לינגוויני עם פירות ים ועגבניות מיובשות לוקח כ -45 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה עיקרית זו מכילה 452 קלוריות , 27 גרם חלבון ו -16 גרם שומן למנה. מתכון זה מספיק ל-8 מנות. תמורת 3.43 דולר למנה , מתכון זה מכסה 16% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-95 יגידו שהוא מושלם. אם יש לכם עגבניות מיובשות, שום, פסטה לינגוויני ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על דיאטה פסקטריאנית . בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון די טוב של 64% . מתכונים דומים כוללים לינגוויני עם צדפות - לינגוויני אלה וונגולה , לינגוויני עם שרימפס, עגבניות טריות ותרד , ולינגוויני כמהין עם עגבניות ופנצ'טה .

לינגוויני פירות ים טעים

לינגוויני פירות ים מפואר יכול להיות בדיוק המתכון הפסקטרי שחיפשתם. תמורת 2.12 דולר למנה , תקבלו מנה עיקרית ל-6 סועדים. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -27 גרם חלבון , 28 גרם שומן , ובסך הכל 659 קלוריות . למתכון הזה מ-Allrecipes יש 18 חובבים. גשו לחנות וקנו חיקוי בשר סרטנים, פטרוזיליה, פסטה לינגוויני ועוד כמה דברים להכנה היום. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כ -30 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 55% . ציון זה מוצק. מתכונים דומים כוללים לינגוויני עם צדפות - לינגוויני אלה וונגולה , עוגת גזר מפוארת , וטארטלטים תותים ושקדים מפוארים .

גמבו רכיכות ואנדויל עם שרימפס, סקאלופס, צדפות וצדפות עם במיה קריספית

אף פעם אי אפשר שיהיו יותר מדי מתכונים קריאוליים, אז נסו גמבו רכיכות ואנדויל עם שרימפס, סקאלופס, צדפות וצדפות עם עוקרן קריספי. מתכון זה מספיק ל-6 מנות. תמורת 4.11 דולר למנה , מתכון זה מכסה 39% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. למנה עיקרית זו יש 1014 קלוריות , 34 גרם חלבון ו -53 גרם שומן למנה. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח בערך שעה ו-50 דקות . אם יש לכם נקניקיית אנדויל, עגבנייה, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. הוא מוגש לכם על ידי Foodnetwork. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון סופגני של 59% , וזה טוב. גמבו פירות ים קייג'ון ונקניקיית אנדויל , נקניקיית אנדויל ותפוחי אדמה , ושעועית אדומה ואורז מניו אורלינס עם נקניקיית אנדויל דומים מאוד למתכון הזה.

תבשיל בקר צפון איטלקי

אם יש לכם בערך 4 שעות ו-50 דקות לבלות במטבח, תבשיל בקר מצפון איטלקי עשוי להיות מתכון מצוין ללא גלוטן וללא מוצרי חלב לנסות. מתכון זה מספיק ל-8 מנות ועולה 3.54 דולר למנה. מנה אחת מכילה 395 קלוריות , 35 גרם חלבון ו -8 גרם שומן . הוא מתאים גם כמנה עיקרית ים תיכונית. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אך הוא טוב במיוחד לחורף . 71 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. תערובת של שמן זית, תפוחי אדמה, סלרי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון מעולה של 98% , וזה מדהים. מתכונים דומים כוללים תבשיל פירות ים איטלקי , תבשיל בקר וגינס , ותבשיל צ'ילי ירוק עם בקר .

סרטונים להכנת תפריט פירות ים אידוי בסגנון שונה
המתכון הטוב ביותר לסיר קיטור פירות יםהמתכון הטוב ביותר לסיר קיטור פירות ים עם טפרי לובסטר, שרימפס, מולים ופיקסינים! מרכיבים: *התאימו את המרכיבים לכמות...
איך לאדות רגלי סרטן ושרימפסהיום על אוכל לנשמה, אני אראה לכם איך לאדות רגלי סרטנים ושרימפס, זה מתכון ממש טוב וחובה לנסות...
איך לאדות זנבות לובסטר | מתכוני ולנטיין | Allrecipes.comקבל את המתכון המדורג ביותר עבור זנבות לובסטר מאודים בכתובת . בוידאו הזה ...
איך לאדות שרימפס - כישורי מטבח בסיסייםכולם אוהבים שרימפס, אבל רוב האנשים מבשלים אותו יתר על המידה על ידי הרתחתו. אידוי הרבה יותר עדין על פירות ים ולוקח את הטעם.
איך להכין שקית להרתיח פירות ים בבית | מתכון קל לרתיחה של שרימפס #MrMakeItHappen #רתיחה של פירות יםנקודות הרתיחה של פירות ים אלו צצות בכל הארץ, ומסיבה טובה... הן טעימות! היום אני הולך להראות...
טיפים וטריקים לתפריט מדריך אידוי פירות ים
רעיונות נוספים לתפריט הקשורים למדריך אידוי פירות ים